Sztárok

Újságban keres társat VV Éva

VV Éva már nem engedheti meg magának, hogy egyedül éljen. Így lakótársat keres.

A hamarosan egy Detoxikáló című rádióműsorban debütál VV Éva, aki fix bevétel híján már nehezen tudja egyedül fizetni az albérletet, így lakótársat keres. „Zuglóban lakom egy gyönyörű, két nagy szobás, valamivel több, mint ötven négyzetméteres lakásban. Eddig velem élt a húgom is, de ő most elköltözik, úgyhogy muszáj magam mellé keresnem valakit” – mondta a szomszédaival harcoló VV Éva.
A bulvárszereplő elmondása szerint most hatvanezret fizet havonta a lakásért. „Ehhez még hozzájön a rezsi, amivel a téli hónapokban elérem a száznegyvenezret is, csak hogy lakhassak valahol. El meg nem akarok költözni, mert itt van a sok bútorom – magyarázta Éva, aki egy lány lakótársat keres. – Úgyis kezdődik az iskola, nálam lakhat egy fiatal csaj. Rám nem lenne panasz, ahogy ígértem, egyáltalán nem iszom mostanában alkoholt, teljesen kizártam az életemből, és nem is hiányzik.”

Újságban keres társat VV Éva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top