Sztárok

Kubába költözne a TV2 sztárja

Majer Mása, az ÖsszeEsküvők fináléjából Alekosz menyasszonyaként ismert fiatalasszony megtalálta a 21 éve nem látott, kubai származású édesapját. A kétgyermekes anyuka legszívesebben Kubában kezdene új életet – írja a Blikk.

Kubába költözne a TV2 sztárjaLeghőbb vágya volt, hogy kisfia és kislánya végre megismerje nagypapáját is a ritkán látott, Moszkvában élő nagymama mellett. Mása ugyanis 3 éves volt, amikor szülei elváltak, és akkor látta utoljára édesapját. Mostanáig semmit sem tudott róla, ám a kutatása sikerrel járt: egy számára idegen asszony kikereste a varaderói telefonkönyvből apja számát, és felhívta, hogy a régen látott lánya keresi. „Apám boldogan várta első hívásomat, és azóta szinte naponta beszélünk” – mesélte. Mint mondja, már csak 200 ezer forinton, a repülőjegye árán múlik, hogy találkozhasson személyesen az időközben rendőrfőnökké vált apjával és annak új családjával. „Lehet, hogy csak Kubában tudnék új életet kezdeni, mert a kislányom és a fiam jövője a legfontosabb számomra, amit itt nem tudok úgy biztosítani nekik, ahogyan szeretném” – jelentette ki a TV2 párkereső műsorának sokat támadott sztárja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top