Sztárok

Biciklist gázolt a TV2 sztárja

Szabálytalanul kanyarodott Kembe Sorel, és elütött egy kerékpárost. A sérült kórházba került, a sorozatsztár ellen pedig szabálysértés miatt indul eljárás - írja a Blikk.

Biciklist gázol a TV2 sztárjaA Jóban Rosszban szappanopera Kalem József dokija kedd reggel a TV2-be menet elütött egy biciklist. A színész – egy záróvonalat átlépve – szabálytalanul kanyarodott be egy utcába a Thököly útról. Sorel elismerte, hogy hibázott. Mint mondja, éppen a Mokkába sietett egy interjúra, és megpróbált ügyeskedni a kis utcákon keresztül, amikor elgázolta a biciklist. A színész is – aki a napokban komoly sérülést szenvedett – nagyon megijedt, amikor a kocsijának nekicsapódott kerékpáros átrepült a motorháztetőn, s azonnal a segítségére sietett. A megsérült, 40 év körüli férfit kórházba szállították megfigyelésre, és két napig benn tartják. „Nagyon sajnálom, hogy így alakult, természetesen viselem a következményeit” – mondta Sorel, aki ellen szabálysértés miatt eljárás indul. Valószínűleg pénzbírságra és büntetőpontokra számíthat, valamint a jogosítványát is bevonhatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top