Sztárok

Intim jelenetben az X-Faktor énekese

A tehetségkutatóban továbbjutó Szabó Dávid egy biszex férfi prostituáltat alakított egy 2006-os filmben. Az X-Faktor egyik legnagyobb esélyesnek tartott énekese nemcsak meztelenül mutatja meg magát az alkotásban, hanem szexjelenetben is szerepel - írja a Blikk.

Biszex prostituáltat alakít egy filmben az X-Faktorban feltűnt Szabó Dávid. A 27 éves énekes, még 2006-ban kapott szerepet a Férfiakt című filmben. A nagy vihart kavart alkotásban Dávid – akibe a történet szerint beleszeret a Gálffi László alakította idősödő író – csaknem mindenét megmutatja és egy vad szexuális aktust is eljátszik színésztársával a kanapén fekve. Sőt a férfi feleségét alakító Kerekes Évával is intim helyzetbe bonyolódik. Az Operettszínház vezető szólistája egyébként óriási lehetőségnek tartja az X-Faktort. „Úgy érzem, ez a műsor közelebb vihet az álmaim eléréséhez. Szeretnék maradandót alkotni, koncertet adni, egy albumot kiadni” – hangsúlyozta a fiatal énekes.

Intim jelenetben az X-Faktor énekese

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top