Sztárok

Exe szerint Bálint Antónia milliókat keresett a kapcsolatukon

Bálint Antónia milliókat követel exétől, aki most azt állítja, éppen fordítva történtek az események, és ő volt az, aki éveken át biztosította Antóniának a luxust.

Exe szerint Bálint Antónia milliókat keresett a kapcsolatukonNem csitul a botrány, ami Bálint Antónia és exe, Földesi-Szabó László között gyűrűzik. A volt szépségkirálynő állítja, 17 millióval tartozik neki a férfi, aki viszont merőben másképpen emlékszik a történtekre. Földesi, aki a gyámügyet küldte Antóniára, a Borsnak azt mondta, Bálint Antónia lakásvásárlásába 13 millióval szállt be, majd a lakást a korábbi ár duplájáért később el is adták. Ekkor kért kölcsön a férfi üzlettársa Antóniától 17 milliót, aki helyett Földesi írt alá egy tartozásról szóló kötelezettséget. Földesi egyébként azt állítja: milliókat adott Bálint Antónia apjának és testvérének is, Antóniát pedig alapítványában foglalkoztatta, ahol milliós fizetést adott, és ami biztosította Antóniának azt a luxust, aminek az utazások és luxusautó is része volt. Bálint Antónia nem kommentálta a történteket. Azt mondja, nem nyilatkozik többet ebben a témában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top