Sztárok

Keresztes Ildikó nagy szerelméről mesél

Keresztes Ildikó azt mondja, rengeteget profitált korábbi sportkarrierjéből, és első, plátói szerelmét is a sportnak köszönheti.

Keresztes Ildikó plátói szerelméről mesélKeresztes Ildikó nemcsak az X-faktor forgatása közben hatódik meg gyakran, hanem akkor is, amikor korábbi sportkarrierjére emlékszik vissza. A mentor, aki nemrég Vastag Tominak adta át a stafétát, és aki korábban sikeres tornász volt, most elárulta, nemcsak munkabírását, fegyelmét és alakját, de első szerelmét is ennek az időszaknak köszönheti. „Ha belépek egy tornaterembe, megcsap az a jellegzetes illat, ami eszembe juttatja a gyerekkoromat. Az első plátói szerelem is itt ért, odavoltam egy tornász fiúért, aki nagyon jól nézett ki” – meséli. Sportolói múltja miatt az énekesnő ma is megnézi, milyen alakja van egy férfinak, de azt mondja, már hosszú ideje nem ez a legfontosabb szempont számára. A versenyzők mindenesetre továbbra is lelkesen ostromolják őt az X-Faktorban, szempontoktól függetlenül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top