Sztárok

X-Faktor: továbbjutottak a Megasztárból kidobott ikrek

Két éve a Megasztárban próbálkoztak a Barna ikrek, ám elzavarták őket. Most viszont továbbjutottak az X-Faktorban az időskorú versenyzők, akiknek a produkcióját egyszerűen imádták a mentorok – írja a Bors.

2010 szeptemberében a Megasztár castingján bukkant fel az 56 éves ikerpár, Barna Béla és Barna Lajos, ám már az első megmérettetésen fennakadtak a rostán. A produkciójukat különösen Friderikusz Sándor kritizálta, mondván túl hangos volt, és idegesítette őt, ahogy Barnáék énekeltek, miközben korábban show-elemként bevette az ikerpárt az egyik műsorába. Ám ami két éve nem volt elég a Megasztárhoz, az a továbbjutást eredményezte a szombati X-Faktorban, amelyben egy ötvenes anyukát is továbbengedtek. A TV2-től eltanácsolt énekesek – akik egyébként már a Nemzeti Színházban is felléptek – nemcsak a dalukkal, hanem a személyiségükkel is megnyerték maguknak a mentorokat. Mint mondják, 30 évvel ezelőtt megjósolták nekik, hogy idősen fognak befutni.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
                     Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top