Sztárok

Dögös ötvenes hasított az X-Faktorban

A X-Faktorban hatalmas megdöbbenést és ovációt keltett az ötvenéves anyuka, aki Bon Jovi-dallal tarolt, majd jutott tovább.

Dögös ötvenes hasított az X-FaktorbanGurnicz Marianna zsebre vágott kézzel állt a zsűri elé az X-Faktorban, majd ugyanígy zsebre is vágta a mentorokat és a közönséget, amikor hatalmas buliba fogott a színpadon. Az anyuka a bemutatkozásban elmondta, hogy gyakran énekel a kocsiban, és szerencsére a családja is mellette áll a fontos dologban, ahogy azt is bátran kijelentette, hogy vagánynak és dögösnek tartja magát. Bon Jovi-dalt választani egy ötvenes anyukának biztos, hogy vagányságra vall, az előadásán pedig még kamasz fiai is meglepődtek, annyira jól sikerült. Nagy Feró szerint Marianna olyan élményt hozott nekik, amit még senki más, Geszti pedig újabb családtagját vélte felfedezni a színpadon, mivel a versenyző szerinte anyósára hasonlít. Marianna továbbjutott, így folytathatja a rockerkedést a táborban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top