Sztárok

Csitult az X-faktoros botrány

Bocsánatot kértek az X-Faktor mentorától a szabadszájú rapperek, akik a produkciójuk után beszóltak az ítészeknek. Állítják, megbánták, amit tettek, és megfogadják Geszti Péter tanácsát – írja a Blikk.

Megbánták, hogy mocskolódtak, és bocsánatot kérnek minden érintettől az X-faktoros rapperek. Wéber Dániel és Kito Canaday a fellépésük után még a mentoroknak is durván beszóltak, amire nem maradt el Geszti Péter viszontválasza sem. A fiatalok megfogadták, leszoknak a vulgáris szövegekkel teletűzdelt rappelésről. „Az az igazság, hogy fiatalok vagyunk, és így utólag visszanézve, valóban hibáztunk. (…) Akarok is majd olyan dalt írni, amelyben éppen azt mondom el, hogyan nem szabad viselkedni” – jelentette ki Dani. Geszti Péter örül, hogy szavai hatást gyakoroltak a fiúkra, és elfogadta a bocsánatkérést. „Arra biztatom őket, hogy éljenek a lehetőségeikkel, amelyeket a nyelvünk adott” – üzente a rappereknek.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
                  Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top