Sztárok

Botrány az X-Faktorban: Geszti beszólt

A tehetségkutató két rappere a fellépésük után beszólt a mentoroknak. Geszti Péter nem hagyta annyiban, és keményen visszavágott a nagyképű fiataloknak – írja a Blikk.

Két rapper okozott botrányt az X-Faktor utolsó válogatóján, s ezúttal a mentorok sem maradtak viszontválasz nélkül. Wéber Dániel és Kito Canaday már a színpadra lépésükkor elkezdték szidalmazni a Csillag Születik szabadszájú rapperét, Plazmát, majd a káromkodásokkal teli produkciójuk kiverte a biztosítékot az ítészeknél. A mentorok hamar leküldték őket a színpadról, mire a fiatalok őket kezdték el szidni a színfalak mögött. „Csinálunk egy lemezt, és leoltjuk ezeket a fa…t. Felfigyelnek ránk a producerek, ők értenek ehhez” – jelentették ki a rapperek. Ám amikor a mentorok megtudták, milyen szavakkal illették őket, Geszti nem bírta cérnával. „Suttyóságból nem lehet várat emelni. (…) Indulat helyett gondolat kell. Káromkodásból csak putrit lehet építeni, katedrálist nem” – válaszolt vissza a nagyszájú versenyzőknek. Ám Keresztes Ildikó sem hagyta szó nélkül a történteket. „Ezek a fiúk szereptévesztésben vannak, nem tudják, hogy hányas a kabátjuk. (…) Maradjunk annyiban, hogy nagyon jó, ha az embernek van gyerekszobája, még ha az néhány esetben kicsi is” – fogalmazott.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
                      Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top