Sztárok

Liptai önhibáján kívül nem kapta meg a vádiratot

Az ügyvédje állítja, a műsorvezetőnő önhibáján kívül nem kapta meg a vádiratot. Liptai jogi képviselője bejelentette, a színésznő személyesen fogja átvenni az eljárási dokumentumokat – írja a Bors.

„Ügyfelem önhibáján kívül nem kapta meg a vádiratot, a postaládájában ugyanis nem találta a levelet” – hangsúlyozta dr. Buza János. Mint a műsorvezetőnő ügyvédje elmondta, ő megkapta, az ügyészség pedig őt is megkérhette volna arra, hogy adja át Liptainak. Úgy véli, rosszindulatú megállapítás, hogy a színésznő szándékosan húz­za az időt és az eljárást. „Ügyfelem tagadta a bűnösségét, így neki alapvető érdeke, hogy mielőbb kedvező ítélet szülessen az ügyében, ezért személyesen veszi át a vádiratot és az idézést is” – jelentette ki.

Elmondása szerint a vádirat pénzbüntetést indítványoz bűnösség megállapítása esetére, így a közvéleményt a 3 évi börtönbüntetés kilátásba helyezésével szándékosan félrevezetik. „Még senki sem tudta megcáfolni (Liptai Claudia) azon állítását, hogy véletlenül esett a szélvédő mögé a kártya. Gondatlanul pedig nem lehet közokiratot hamisítani. Ezért bízom a felmentő ítéletben” – hangsúlyozta az új tévécsatornán visszatérő színésznő ügyvédje.

UPDATE: Kende-Hofherr Krisztina – Liptai Claudia menedzsere – közleményeben tudatta, hogy a kényszerintézkedéseket a vádirat kézbesítése érdekében nem ismeri, így ez nem felel meg az igazságnak, viszont alkalmas egy személy lejáratására. A vádirat pénzbüntetést indítványoz bűnösség megállapítása esetére, így a közvéleményt 3 évi börtönbüntetés kilátásba helyezésével szándékosan és kifejezetten rosszindulatúan félrevezetni etikátlan és elfogadhatatlan magatartás. Liptai pedig átvette azóta a vádiratot.

Liptai átveszi az idézést

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top