Sztárok

Edzés szoknyában, kényelmesen, a tévé előtt?

Álmodozol róla, hogy feltalálják a "holnap reggel karcsún ébredek" tablettát, ami úgy rágcsálható a tévé előtt, mint a kedvenc nasid? Reggel pedig nádszál derékkal, feszes vádlival, karcsú combokkal, lapos hassal ébredsz...

Van egy rossz hírem: ilyen tabletta nincs, nem volt és nem is lesz. A feszes test csak izommunkával érhető el. Se kence, se tabletta, se semmilyen kézi kütyü nem képes a plöttyedt, punnyadt izomból feszeset csinálni.

Viszont a jó hír: van olyan módszer, amivel az edzés, az izommunka gyorsan és kényelmesen elvégezhető. A formája ugyan nem tabletta, de elfér a szoba sarkában, a tévével szemben és kosztümben, köntösben, de akár egy szál bugyiban is működik. Nem kell beszedned semmit, nem kell koplalnod sem (ami egyébként is a választható legrosszabb módszer a fogyásra). Nem kell időt szakítanod az edzőterembe jutásra, és még kedvenc soridat is láthatod – a saját nappalidban, eredeti időpontban.

Edzés szoknyában, kényelmesen, a tévé előtt?A trendi küllemű szerkezet álmaid megvalósítója: a FLABéLOS. Tudom, most azzal jössz, hogy a fenékrázogatós övtől a hasadat árammal ütögető lepkéig kipróbáltál Te már mindent – nem jött be. Csakhogy mikor volt már az?! Az asztalodon heverő okostelefonra is azt felelted volna tíz-húsz évvel ezelőtt: ugyan már, ez kizárt… A technika őrült léptekkel fejlődik, és nemcsak az űrhajósok jobb életkörülményei izgatják a tudósokat, hanem a Tiéd is. Ez a fantasztikus kütyü, becenevén „Flabi” az űrkutatásból jött, náluk alkalmazták először, az asztronauták izomsorvadásának a megakadályozására. Ma már a háztartásokba, az irodákba is beszivárgott ez a módszer. Igen, sok irodában is van már FLABéLOS itthon is, itt illeti dicséret a jó fej főnököket. A Flabival az ülőmunkát végzők az egészségre nem túl kedvező körülményeit (úgymint számítógép előtt görnyedés, mozgáshiány, stressz) ellensúlyozzák az irodákban egy napi 10 perces mozgással, ami felér egy 45-50 perces edzőtermi munkával.

Ráadásul nem izzadsz le, nem kell attól tartanod, hogy a munkahelyen „pisztolytáskával” a hónod alatt fogsz közlekedni, sőt még a kortizol- (sztresszhormon) szintedet is csökkenti. Cigiszünet helyett napi 10 perc az egészségedért, az izmaid megtornásztatásáért, akár az irodában, akár otthon igazán megvalósítható, nem?

A Flabi csak annyit kér: állj rám, majd én megoldom a többit, és igazat szól. Működési elve – hogy rajta állva kibillent az egyensúlyi helyzetedből – arra készteti minden izmodat, hogy megmozduljon, ám mégsem Te dolgozol, izzadsz, fújtatsz, hanem „Ő”. Ez nem szobabringa, amin évek óta ruhát szárítasz, mert a tekeréséhez akaraterő kellene… ez tényleg kellemes!

Edzés szoknyában, kényelmesen, a tévé előtt?Szóval, ha ezer ellenérvet sorolsz, miért is nem mozogsz, edzel, pedig nagyon is jól tudod, mennyire szükséged lenne rá, mostantól egy szóval megcáfolható: FLABéLOS. Nem kell hozzá sok időt szakítanod, mégis gyorsan és látványosan karcsúsít, feszesít, tónusos külsődet rövid idő belül visszaadja.

Ha pedig valaki nincs olyan szerencsés helyzetben, hogy megengedhesse magának otthonra a FLABéLOST, ma már úton-útfélen szolik, kozmetikák, szalonok százaiban található meg, ahová jövet-menet be lehet ugrani, és ahol egy 10 perces program nem kerül többe, mint egy barnulás a szoláriumban.

Ha kíváncsi vagy, mi minden jót képes veled művelni ez a fantasztikus kütyü, kattints a www.mediwel.hu honlapra.

A Flabélos, ha rendszeresen használod, rövid időn belül egy teljesen más képet fog mutatni neked a tükörben. És nem csak álmodban.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top