Sztárok

Felmenthetik Liptait

A műsorvezetőnő csütörtökön személyesen vette át a vádiratot a rokkantkártyaügyben. Az ügyvédje biztos abban, hogy felmentő ítéletet hoznak az október végi tárgyaláson – írja a Bors.

Liptai Claudia csütörtök reggel személyesen jelent meg a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, hogy átvegye a bírósági papírokat a rokkantkártyaügyben. A műsorvezetőnő – akit ügyvédje, dr. Buza János kísért el a Markó utcába – mintegy húsz percet töltött a bíróság épületében, utána egyedül távozott a helyszínről. Jogi képviselője továbbra is azt hangsúlyozza, hogy Liptai önhibáján kívül nem olvashatta el és vehette át a vádiratot. A TV2 arca a bírósági papírokat ugyan már átvette, ám az idézés még nem érkezett meg, az ügyvédje szerint valószínűleg a jövő hét első napjaiban kapják majd kézhez. A tárgyalásra pedig október végén kerülhet sor. Liptai ügyvédje állítja, a színésznő-műsorvezetőnő érdeke, hogy mihamarabb bíróság elé állhasson, és lezárulhasson az ügy. Elmondása szerint Liptai ügyében felmentő ítéletnek kell születnie, hiszen az esetében (valós közokirat jogtalan felhasználása) megáll az a védekezés, hogy gondatlanságból ezt a cselekményt nem lehet elkövetni.

Felmenthetik Liptait

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top