Sztárok

Dráma az X-Faktorban: feladás és gyötrődés

Szolga József megpróbálta titokban elhagyni az X-Faktor-tábort. Fel akarta adni a versenyt, végül Geszti Péternek sikerült maradásra bírnia. De vajon ez mire lesz elég?

Dráma az X-Faktorban: feladás és gyötrődésLefagyott a feladatnál

Nem büszke rá az énekes, hogy a tánclépesek miatt fel akarta adni a versenyt, de azt mondja, egyszerűen sokkot kapott a táborban. „Amikor szembesültem azzal, hogy ezen a terepen is bizonyítanom kell, lefagytam. Annyit gyakoroltam a dalom, és teljesen váratlanul ért a táncos feladat. Úgy éreztem, hogy a koreográfia és a zene nem összeegyeztethető a profilommal. Így jobbnak láttam, ha csendben kisétálok” – meséli József, akinek tervéről azonban értesült Geszti Péter is, és sikerült meggyőznie a csalódott versenyzőt.

Geszti nem engedte, hogy feladja

„Mindig a kitűzött célra szoktam koncentrálni, az tartja bennem a lelkesedést. Ebben az esetben viszont nem láttam magam előtt kristálytisztán a célt. Tudtam, hogy mit szeretnék, de a táncrésszel nem tudtam mit kezdeni. Hirtelen elbizonytalanodtam, hiszen eddig nagyjából úgy történtek a dolgok az életemben, ahogy terveztem. Erre a váratlan szituációra viszont nem voltam felkészülve – mondja az énekes, aki így utólag már pontosan tudja, hogy örök életére bánta volna, ha feladja az X-Faktort. – Már akkor sajnáltam, viszont jólesett, hogy küzdöttek értem a mentorok, különösen Geszti Péter. Úgy éreztem, biztosan látnak bennem fantáziát, ha energiát fordítanak arra, hogy meggyőzzenek a helyszín elhagyásának feladásáról” – ecsetelte József.

Összebarátkozott Zámbó Krisztiánnal

Persze a tábor már sokkal keményebb dió, mint a meghallgatás volt. Itt már mindenki a Mentorházba jutásért küzd. Így bizonyára sokan örültek volna, ha Józsi magától kisétál a teremből. „Mindenki el volt foglalva a saját dolgával, elég feszített volt a munkatempó. Így nem hallottam, hogy pletykáltak volna a hátam mögött a többiek. Sőt Erdélyi Viktor és Zámbó Krisztián, akik a táborban mellettem voltak, biztosítottak a támogatásukról. Ez nagyon jólesett” – hogy József bejut-e a Mentorházba, az csak vasárnap este derül ki. De azt mondja, bárhogyan is alakul az élete, jobban meg kell barátkoznia a tánccal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top