Sztárok

Ő tartja a lelket Zámbó Krisztiánban

Az összeomlott énekes édesanyja Amerikából repült haza, hogy fia mellett lehessen. Krisztián állítja, feldolgozta a történteket, és minden erejével azon van, hogy bejusson a legjobb 12 közé – írja a Blikk.

Amerikából hazarepült édesanyja ad erőt Zámbó Krisztiánnak. Az X-Faktor tábor szakaszában összeomlott énekesnek – akit végül a mentorok segítettek ki, és került be a legjobb 25-be – azonban most még nagyobb felelősséggel járó feladatra kell felkészülnie. Abban, hogy minden gördülékenyen menjen, édesanyja, Csoma Vera segíthet leginkább, aki éppen azért tért haza erre az időre az USA-ból, hogy fia mellett lehessen. „Én ismerem őt a legjobban, pontosan tudom, hogy lehet őt kirángatni a letargiából, úgyhogy órákon keresztül beszélgettünk. Példát állítok elé, épp az apjáét” – árulta el. Mint mondja, Krisztiánban – akit Lagzi Lajcsi nyilatkozatai alaposan feldühítettek – borzasztóan erős a megfelelési kényszer, túlságosan rágörcsöl, iszonyú teher van rajta, hogy elfogadtassa magát saját nevével. „Előre kell néznie, biztos vagyok benne, hogy vasárnap nagyon jól fog teljesíteni” – bizakodott az asszony. Krisztián állítja, már túltette magát a legutóbbi szereplésén, elmondása szerint csak erősebb lett a megpróbáltatásoktól.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
                  Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top