Sztárok

Pikáns szexuális ajánlatot kapott a Barátok közt sztárja

Édes hármasra csábították Balogh Edinát, legalábbis a szappanopera forgatókönyve szerint. A sorozatsztár örül, hogy végül nem kellett többedmagával henteregnie az ágyban – írja a Bors.

Pikán szexuális ajánlatot kapott a Barátok közt sztárjaGruppenszexre invitálták a Barátok közt Nádor Kingáját. A forgatókönyv szerint ugyanis dr. Sarudi Lilla hármasban szeretett volna ágyba bújni Bokros Ádámmal és a pultos lánnyal, ám a Balogh Edina által alakított szereplő visszautasította a szexuális ajánlatot. A vallásos nevelésben részesült színésznő – aki idén nyáron ment férjhez – maga is elcsodálkozott, amikor kézhez kapta a forgatókönyvet. Megijedt az esetleges édeshármas-jelenettől, ám bízott abban, hogy karaktere hű marad önmagához. „A szex számomra a szerelem kifejezése, ahol semmi keresnivalója egy harmadik személynek” – jelentette ki Edina, aki örül annak, hogy karaktere nem ment bele az erotikus kalandba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top