Sztárok

Rejtélyesen simogatja hasát Kate Middleton – fotó

Brékinghelyzet van – legalábbis az amerikai pletykalapok szerint. Kate Middleton a hasát simogatta, amikor férjével egy fogadásra ment a hétvégén. Természetesen újra a hercegnő terhességéről kezdtek el pletykálni.

Babaruhát vett Vilmos és Katalin!

Csalódtak a sajtó emberei, akik azt várták, hogy a híres-hírhedt topless fotók botránya után Katalin és Vilmos majd idegesen jelennek meg a nyilvánosság előtt első közszereplésükkor. Cambridge hercege és hercegnéje azonban széles mosollyal az arcukon léptek ki a kocsijukból egy jótékonysági szervezet épülete előtt. Első pillanatra mindenki azt hitte, mosolyukkal a kényelmetlenségüket akarják leplezni, hiszen nem tudták, hogy a meztelen képek után hogyan fogadják őket az emberek.

Aztán a látogatás folyamán két állandóan ismétlődő mozdulatsor elég volt ahhoz, hogy az újságírók ismét arról írjanak: Katalin kisbabát vár. A hercegnő ugyanis folyamatosan a hasára tette a kezét, olykor meg is simogatta; éppen olyan ösztönös mozdulattal, mint amikor a kismamák simogatják a pocakjukat. A másik jelnek pedig az vélték, hogy a hercegné a legendás eljegyzési gyűrűjét le-föl húzgálta az ujján, szemmel láthatóan szorította ujját az ékszer. És hát sokszor előfordul, hogy a kismamáknak kissé megduzzad a kezük vagy bevizesednek, és akkor bizony szorossá válhat a gyűrű.

Hogy a sajtó jól vonta-e le a következtetéseket, az heteken belül kiderül…

 
Rejtélyesen simogatja hasát Kate Middleton - fotó
 
Rejtélyesen simogatja hasát Kate Middleton - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top