Sztárok

Kilakoltatják Oláh Ibolya nevelőjét

Ideiglenes szállását el kell hagynia, a szolgálati lakásból pedig hétvégén ki kell költöznie Oláh Ibolya nevelőjének, Anyácskának.

Anyácskát kilakoltatjákIllésné Ancsán Aranka egyelőre nem tudja, hova költözik majd családjával kecskeméti ideiglenes szállásáról. Pedig a saját neméhez vonzódó Oláh Ibolya nevelőjének nemcsak gyermekeire, hanem a terápiás céllal tartott lovakra is gondolnia kell. „Négy saját gyermekem van és Ibolya, aki szintén annak számít, így aztán nagy házra van szükségünk. Már mind felnőttek, de ha eljönnek hozzám a családjukkal, három szoba vagy kettő, nagy nappalival szükséges. A négy ridegtartású lónak pedig legelő és beállós istálló kell. Ilyet nem találtam” – mondta a Blikknek a nő, aki végső elkeseredésében már arra is gondolt: egy jurtába költözik. Ibolya, aki mára szerencsésen kilábalt problémáiból, egyelőre a fővárosból szorít egykori nevelőjének, de reméli, mihamarabb találkozhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top