Sztárok

Geszti kiakadt Zámbó Krisztiánon

A mentor állítja, Jimmy fiának a története egyre inkább szappanoperává kezd válni, mert szerinte az X-Faktor énekese az apja mítoszát lovagolja meg – írja a Bors.

Zámbó Krisztián a tehetségkutató negyedik élő adásában jobb teljesítményt nyújtott, mint eddig, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy a mentorok elismerősen nyilatkozzanak róla. „Ha a fiú valóban megállja a helyét ebben a műsorban az édesapja mítosza nélkül is, akkor el kell engednie mindent, ami Zámbó Jimmyre emlékezteti” – jelentette ki Geszti Péter a műsort követően a bulvárlapnak, utalva Krisztián dalválasztására. Az ítész szerint Keresztes Ildikó és mentoráltja is jobban járna, ha egy egyszerű dalt választanának, olyat, amit Krisztián biztos el tud énekelni, lehet akár egy egyszerű Beatles-szám vagy Piramis-sláger. „Csak ne kelljen megint azt éreznem, ez az egész sztori az édesapjáról szól. El kell engedni ezt a lassan szappanoperává váló történetet” – fakadt ki a szombati adás után Geszti, aki legszívesebben hazaküldené Jimmy fiát.

Geszti kiakadt Zámbó Krisztiánon

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top