Sztárok

Újra apa lesz Bryan Adams

Bryan Adams másodszor is apuka lesz. A hírt az énekes megerősítette a People magazinnak.

Újra apa lesz Bryan AdamsAz énekes barátnője, Alicia Grimaldi kisbabát vár. „A lánya, Bunny Grimaldi Adams, most 18 hónapos, a kistestvére pedig jövőre érkezik” – ecsetelte Adams sajtósa. Az 53 éves zenész elmondhatatlanul boldog, hogy kedvese ismét áldott állapotban van. Amikor néhány héttel ezelőtt a nőnek már látszott gömbölyödő pocakja egy jótékonysági rendezvényen, a büszke apuka így nyilatkozott: „Nos, Alicia vagy túl sok csokitortát evett, vagy újra kisbabánk lesz… Azt hiszem, ez egy kisbaba.”

Bryan Adams idén májusban a Nők Lapja Cafénak adott interjúban így mesélt kislányáról: „Már el is vittem az egyéves kislányomat magammal a japán turnémra, és nagyon élvezte. Örültek a japán rajongók is, valósággal elhalmozták ajándékokkal. A család miatt már a hosszú, vég nélküli koncertsorozatok nem az én világom. Egy hónapban maximum tíz napot vagyok hajlandó koncertezni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top