Sztárok

Szakított Justin Bieber és Selena Gomez! De ki a titokzatos magyar lány?

Hivatalosan bejelentette a két tinisztár, hogy szakítottak. Justin Bieber pedig már a híres magyar modell, Palvin Barbara oldalán ment színházba.

Szakított Justin Bieber és Selena Gomez, de ki a titokzatos magyar lány?Hirtelen bejelentés

Így érnek véget a nagy tiniszerelmek. Selena Gomez azután beszélt a szakításról, hogy kiderült: popsztár pasija igencsak komolyan flörtölgetett Palvin Barbara modellel. „Már egy héttel ezelőtt szakított Justinnal – mentette a még menthetőt a lány sajtósa. – Már nem bízott a fiúban. Nem volt egyszerű számára meghozni ezt a döntést, de úgy érezte, be kell fejeznie ezt a kapcsolatot.”
A 20 éves Gomez és a 18 éves Bieber tavaly februárban jött össze, így tiniszerelemhez képest meglepően sokáig bírták.

Szakított Justin Bieber és Selena Gomez, de ki a titokzatos magyar lány?Oroszlánkirály és haragszom rád

Hogy mennyire nem búslakodott sokáig Bieber, az abból is látszik, hogy a Victoria Secret divatbemutatóján a 19 éves elismert magyar modell, Palvin Barbara oldalán pózolt a kulisszák mögött, majd együtt mentek éjszaka megnézni az Oroszlánkirály musicalt. Selena Gomez rajongói azonnal előkerítettek egy olyan videót, ahol a magyar modell arról beszél, mennyire nem kedveli Gomezt. És ki is tették ezt a felvételt a Twitterre. Gomez válaszul azt üzente, nem féltékeny a magyar modellre, mert tudja, ő nyomul Bieberre, és nem fordítva. Ehhez képes alig pár órával később Gomez kiadta ezt a bizonyos szakításról szóló információt.

A történet egyelőre ott ért véget, ahol egy igazán fordulatos modern, mexikói szappanopera. Palvinnak a Twitteren üzenget néhány elvetemült Bieber-fan. Erre a magyar lány csak annyit válaszolt: „Mindenki nyugodjon meg. Ő teljesen a tiétek.”

Szakított Justin Bieber és Selena Gomez, de ki a titokzatos magyar lány?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top