Sztárok

Middleton beintett a fenékkirálynőnek

A hercegné bontatlanul visszaküldette a Kardashian-nővérek ajándékát. Nem akar leopárdmintás miniruhában járni.

Amit Kate Middleton visel és hozzá lehet jutni, arról szinte biztosra vehető, hogy néhány óra alatt el is kapkodják a boltokból. Nyilván tisztában vannak ezzel a valóságshow-celeb Kardashian nővérek is, így szívesen vették volna, ha a hercegné az ő nevükkel fémjelzett kollekció néhány darabját is felveszi. Épp ezért elküldték Katalinnak ajándékba a javarészt testre simuló flitteres és leopárdmintás miniruhákból álló kollekciót.

Hoppon maradtak Kardashianék
Hoppon maradtak Kardashianék

 

Kate azonban udvariasan elutasította az ajándékot, és rögvest visszaküldette azt a feladónak. A hercegi pár szóvivője a sajtón keresztül tudatta, hogy Katalinnak és Vilmosnak nem kötelező elfogadnia a nekik érkező ajándékokat, kivéve akkor, ha azokat olyasvalakitől kapják, aki személyes ismerősük.

A Kardashian nővérek viszont még sosem találkoztak a hercegi párral, igaz, a brit lapok információi szerint Kim Kardashian nagyon is szeretne megismerkedni a hercegnével, olyannyira, hogy amikor Angliában járt, ebédre is meghívta Katalint, aki azonban ezt is visszautasította. Meg tudjuk érteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top