Életmód

Nem vékonyra, hanem gömbölyűre edzi magát a fenékceleb

Amióta Kim Kardashian megbékélt nőies idomaival, tudatosan arra edz, hogy a világ egyik legkerekebb popsija megmaradjon, és elég feszes is legyen. Edzőjével most elárulták, hogyan csinálja.
Beyonce a példaképe
Beyonce a példaképe

Az amerikai valóságshow-sztár esküvőjére készül, hogy legjobb formáját mutassa, és közben mit sem törődik a negatív kritikával. Sőt, kimondottan ragaszkodik jelképévé váló kerekded formáihoz. Nemrég egy amerikai fitneszmagazinban, a Health & Fitnessben azt nyilatkozta, hogy sosem törekedett arra, hogy XS-es méretei legyenek. Szerinte a ruhaméretek csak számok.

Kim kifejezetten elégedett nőies alakjával, különösen a fenekével, amelyet rendszeres edzéssel, saját elmondása szerint főként kitörésekkel és guggolásokkal tart karban. A fenékceleb egyáltalán nem henyél, sőt kemény munkája van abban, hogy érzéki vonalait formában tartsa. Azt mondja, amikor nincs kedve tornázni, Beyoncé feszes formáira gondol, ő a példaképe, akiből erőt merít.

Amellett, hogy odafigyel arra, mit eszik, Kim a sztáredző, Gunnar Pererson segítségével – aki többek között J-Lo és Angelina Jolie trénere is – hetente négyszer személyre szabott edzést végez. Általában a kardioedzéseket kombinálják erősítő gyakorlatokkal. Néha nehéz összeegyeztetni a munkát és az utazásokat az edzéssel, de ha nem tud lemenni az edzőterembe, Kim a szobájában tornázik. Egészségesen étkezik, általában fehér húsokat salátával, de néha azért enged a csábításnak is – azt mondja, különben megőrülne.

Nem vékonyra, hanem gömbölyűre edzi magát a fenékceleb
Nem vékonyra, hanem gömbölyűre edzi magát a fenékceleb

Az edző, Gunnar szerint azért is ilyen sikeres a lány testépítő munkája, mert nem állít maga elé elérhetetlen célokat: tisztában van az adottságaival, és megpróbálja azokból kihozni a maximumot. Tudja, hogy sosem lesz nádszálvékony, ezért inkább arra összpontosít, hogy gömbölyű vonalai még formásabbak és feszesebbek legyenek. Ezzel a felfogással Kim edzője is teljes mértékben egyetért: szerinte az a legfontosabb, hogy a lány elfogadja saját magát.

Úgy tűnik, Kimnek ez már sikerült, de nem volt mindig így: „Emlékszem, hogy tiniként mennyire kevés volt az önbizalmam, mert sokkal fejlettebb voltam testileg, mint a többi lány az iskolában. Ahogy idősebb lettem, megtanultam értékelni az adottságaimat. Arra összpontosítok, hogy pozitívan gondolkodjak, és elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok. Rájöttem, hogy a tökéletlenség teszi széppé az embert” – nyilatkozta a Kardashian lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top