Sztárok

Legalább 20 évet öregedett Christina Aguilera

Szétszolizott fejjel és parókaszerű hajjal érkezett Christina Aguilera egy amerikai díjátadóra: alig lehetett ráismerni.

Legalább 20 évet öregedett Christina AguileraAz amerikai Voice zsűritagja, a világhírű énekesnő mostanában hatalmasra kerekedő fenekével, csípőjével és a pluszkilóival került a kritikusok kereszttüzébe. Lassan kezdjük megszokni az egykor csontsovány díva új alakját, amire kifejezetten büszke is. (Kivéve, ha saját parfümjének reklámjában kell szerepelnie.)

Christina tényleg nem szégyenlősködik, bár jobban díjaztuk volna, ha az amerikai AMA-díjátadóra másik ruhát választ, mert ez a lila összeállítás és a felpuffadt arcát palástoló vastag smink nem túl előnyös. Valahogy úgy néz ki, mint aki túl sokat feküdt a szoláriumban.

A 31 éves énekesnő ezzel a vastag sminkkel inkább 50-nek nézett ki, és ez nem feltétlenül a pluszkilóknak köszönhető. Nekünk úgy tűnik, hiába hangoztatja mindenhol, hogy nem érdeklik a testét kritizálók, nem látszik túl boldognak ezen a díjátadón készült képen.

Arra emlékeztek, amikor Britney Spears volt hasonlóan rossz passzban? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top