Sztárok

Zámbó Krisztián lebukott!

Zámbó Krisztián egyáltalán nem lakik együtt a többi versenyzővel az X-Faktor-házban, mindezt csak eljátssza az RTL Klub segítségével.

Stone a hét elején azt nyilatkozta, elege van Zámbó Krisztiánból. Ehhez képest a Blikk most megtudta, Jimmy fia sosem lakott az X-Faktor-házban. Krisztián egy 13. kerületi lakásban él, amióta megkezdődtek az élő adások. Ám nemcsak él, hanem ott is gyakorol, így a szomszédait már valóban kiborította. „Folyamatosan gyakorol, próbál, ami elég zavaró. Azt még nem sikerült kiderítenünk, hogy mi lesz a szombati produkciója, mert nem felismerhető, ahogy énekel” – mondta el a lapnak az egyik szomszéd. A tényt mind Krisztián, mind az X-Faktor főszerkesztője megerősítette. Schiwert-Takács László a Blikknek elmondta, egyáltalán nem létezik olyan szabály, hogy kötelező lenne a versenyzőknek az X-Faktor-házban aludni, az csak egy lehetőség. Krisztián így nyugodtan lakhat barátnőjével a nagynénjétől kapott lakásban.

Zámbó Krisztián lebukott!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top