Sztárok

Geszti drámai vallomása Oláh Ibolyáról

Egyre nehezebb helyzetben van Oláh Ibolya. Alig van koncertje, sokszor enni sem tud mit. Ám sok esetben ő maga mondja le a fellépéseket az utolsó percben. Egykori menedzsere szerint segítségre lenne szüksége, ám nem hagyja. Hasonlóan látja Geszti is.

Geszti drámai vallomása Oláh IbolyárólKorábban ugyanis Geszti is próbálkozott azzal, hogy segítsen Ibolyának, és megírta neki a Magyarország című dalt, azonban megmenteni ő sem tudta. „Már három-négy éve sem volt jó bőrben lelkileg. Azt éreztem, képtelen az élete szervezésére, olyan praktikus ügyek intézésére, amelyek nélkül egy felnőtt sem tud létezni. Beszélgettünk, próbáltam elmagyarázni neki pár dolgot, megértetni vele ezt-azt, de nem tudom, átment-e, amit akartam. Az érzelmei és a vágyai, az impulzivitása el-elragadja a gyakorlati életből. Sokszor panaszkodott, hogy pénzügyi problémái vannak, anyagi síkon nem bízik meg az emberekben. Közben meg jellemző, hogy olyan sűrűn váltogatja a számát, hogy előfordult, én sem tudtam elérni, pedig neki lett volna fontos” – mondta a Blikknek az X-Faktor mentora. Geszti szerint sokan próbáltak meg segíteni Ibolyán, mert látják, hogy tehetséges, de ő akaratlanul is ellökte ezeket az embereket magától. „Senkit nem lehet megmenteni önmagától. Talán az egész onnan indult, hogy túl sokáig sodródott magányosan árvaházról árvaházra, és felőrölték egzisztenciális és lelki problémái.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top