Sztárok

Ezért nem működött Szinetárék házassága

A válófélben lévő színészházaspár úgy véli, most sokkal jobb a kapcsolatuk, mint amikor még együtt éltek. Bereczkiék nem titkolják, harcoltak egymásért, többször is megpróbálták megmenteni a házasságukat, de most már kénytelenek voltak végleg lezárni – írja a Blikk.

Először mesélt a szakításuk okairól a válófélben lévő sztárpár. Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a DTK-show felvételén bevallotta, hiába tartották őket álompárnak, nekik is megvoltak a problémáik. Ugyan megpróbálták megoldani, egy részét sikerült, egy részét viszont nem. „Volt egy csomó minden, ami egyszerűen nem működött” – vallotta be a 36 éves színész-énekes, aki ígérete ellenére újra színpadra áll. Bereczkiék a műsorban elárulták, nem most került először válságba szerelmük, de mostanra jött el az a pont, hogy ki kellett mondaniuk, ennyi, vége volt. „Végigmentünk egy kapcsolat minden fázisán. Egy idő után aztán az ember azt mondja, hogy rendben, adjuk fel” – mondta Szinetár Dóra. A műsor felvételén a Makranczival való kapcsolat is szóba került. Az exházaspár elárulta, nem Zalán okozta a kapcsolatuk végét, hiszen a színésznő csak akkor kezdett el találkozgatni új társával, amikor közös darabjukhoz elkezdtek próbálni.

Ezért nem működött Szinetárék házassága

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top