Sztárok

Mellőzték Szinetárékat

Az Operettszínház kihagyta a válófélben lévő házaspárt a Rómeó és Júlia 500. gálaelőadásából. Az igazgató azzal magyarázza a teátrum korábbi sztárjainak a mellőzését, hogy inkább a jövőre szeretnének koncentrálni – írja a Blikk.

Nívós ünnepséget rendezett a Budapesti Operettszínház a Rómeó és Júlia 500. gálaelőadása kapcsán, ám a darab két korábbi sztárját, Szinetár Dórát és Bereczki Zoltánt nem hívták meg. Mint a bulvárlapnak a válófélben lévő házaspár egyik barátja elmondta, ugyan nem szépen váltak el a színháztól, ám Szinetárék örültek volna, ha meghívják őket, hiszen a sikerhez ők is hozzájárultak, különösen Bereczkinek nem esett jól, hogy elfelejtették őket. Kerényi Miklós Gábor, a teátrum igazgatója szerint szóba sem került, hogy meghívják a színészházaspárt. „Csak azok voltak jelen, akik most játsszák ezt a darabot” – jelentette ki. Elmondása szerint ugyan bemutattak egy kisfilmet az elmúlt 9 évről, amelyben Szinetárék is szerepeltek, ám inkább a jövőre szeretnének koncentrálni, különösen az új előadásukra, Az elfújta a szél nyári bemutatójára.

Mellőzték Szinetárékat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top