Sztárok

Megalázták a kismama Kate Middletont

Ízléstelen tréfát űzött két ausztrál rádiós műsorvezető az első gyermekét váró brit Kate Middletonnal. II. Erzsébet királynőnek kiadva magukat telefonon próbáltak állapotáról információkat szerezni a kórház dolgozóitól.
keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Elképesztően jó idegrendszerrel bírhat a 2day FM két vezető munkatára. Az ausztrál rádió műsorvezetői, Mel Grieg és Michael Christian arra gondoltak, milyen vicces lenne átverni pár angol kórházi dolgozót azzal, hogy a királyi háztól telefonálnak a várandós Kate Middleton állapota iránt érdeklődve.

 Megalázták a kismama Kate MiddletontA terv nem rekedt meg ötlet szintjén, a keddi műsorban oda is telefonáltak a II. Edward Király Kórházba, ahol Vilmos herceg feleségét is kezelték három napig, mégpedig II. Erzsébet királynőnek és Károly hercegnek kiadva magukat.
Bizalmas orvosi információkat szerettek volna Kate Middleton állapotával kapcsolatban, meg is kapták. Kapcsolták nekik a hercegnőt ápoló személyzet egyik tagját, aki elmondta nekik, Kate Middleton egy eseménytelen estét követően éppen alszik, az állapota pedig egyelőre stabil. Az átvert ápolónő még a látogatási idővel kapcsolatban is felvilágosítást adott a két ausztrál átverőjének.
Az esetet a kórház vezetése nagyon sajnálja, mivel állításuk szerint a betegek állapotát mindig nagyon bizalmasan kezelik, ugyanakkor a két műsorvezető „őrült tettét elítélik”.

Vilmos herceg is felháborodott a rádiósok akcióján, hiszen éppen akkor kérte a média munkatársait, hogy ne üldözzék őket folyton.
A legfrissebb képek és információk szerint Katalin hercegné elhagyhatta a kórházat csütörtökön délelőtt. A trónörökös felesége, három éjszakát töltött egy londoni klinikán, mivel akkut reggeli rosszullétek gyötrik a terhessége alatt. A kismamát férje, kísérte haza a kórházból, és egy sárga virágcsokrot is kapott tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top