Sztárok

Két férfival is kavar Csobot Adél

Az X-Faktor döntőséről kiderült, hogy nem csak Istenes Bence barátnője. Egy romániai faluban egy másik fiú is vár rá, sőt legutóbb 3 hete járt Adélnál, Budapesten – írja a Bors.

Egyre zavarosabbnak tűnnek az X-Faktor 18 éves énekesnőjének a szívügyei. A múlt héten arról szóltak a hírek, hogy összejött az After X műsorvezetőjével, Istenes Bencével, ám a legfrissebb információk szerint Adélnak a szülővárosában is van barátja. Az Erdélyben élő fiatalember az állította a Velvetnek, hogy ez az egész Istenes Bence-sztori csak ki lett találva, Adéllal pedig tudatosan tartották titokban a kapcsolatukat. Az X-Faktor háttérműsorának műsorvezetője – aki amúgy nagy nőcsábász hírében áll – azonban kitartóan hisz a szexszimbólummá vált Adélnak, aki bőszen állítja, hogy nincs barátja Erdélyben. A Bors azonban kiderítette, hogy Adél erdélyi szerelme, István igenis létezik: harmadéves egyetemista, építészmérnöknek tanul Romániában. Mint a fiú édesanyja a lapnak elmondta, István legutóbb három hete volt Adélnál Budapesten, körülbelül egy-másfél éve vannak együtt, s az Adél és Istenes Bence közti affért ők sem látják tisztán. „Mi sem tudjuk, mi a valós helyzet. A fiam és Adél állítólag megbeszélték, hogy jegelik a kapcsolatukat, aztán majd eldöntik, hogyan tovább” – jegyezte meg az asszony.

Két férfival is kavar Csobot Adél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top