Sztárok

Médiatörténelmet írt Oláh Gergő

A karancslapujtői énekes kezdettől fogva tarolt, minden szavazást megnyert az egész verseny alatt. Erre még nem volt példa a magyar X-Faktor történetében – írja a Bors.

Még senki sem aratott olyan magabiztos győzelmet a tehetségkutató eddigi három szériájában, mint Oláh Gergő. Az eddig közmunkásként dolgozó énekes – akiről időközben kiderült, hogy Radics Gigi rokona – úgy nyerte meg az X-Faktort, hogy minden adásban rá szavaztak a legtöbben. Már az első élő show-ban ő kapta a legtöbb szavazatot – a voksok 30 százalékát zsebelte be –, s a jelentős előnye egészen a döntőig megmaradt. Gergő, az újdonsült milliomos – mint mondja – nagyon meglepődött a RTL Klub által nyilvánosságra hozott adatokon, meg sem fordult a fejében, hogy végig ilyen elsöprő volt a fölénye. Mentora, Geszti Péter szerint ez egyedülálló teljesítmény, s nem bizonyít mást, mint, hogy az énekes megérdemelten győzött. Antal Timi és Csobot Adél viszont a verseny közepéig ádáz küzdelmet vívott, majd a 6. adástól Timi elhúzott, végül pedig alaposan megszorongatta a karancslapujtői tehetséget.

Médiatörténelmet írt Oláh Gergő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top