Sztárok

Ez Oláh Gergő fogadalma

Alaposan megváltozott az X-Faktor győztesének az élete, hiszen az eddigi 58 ezer helyett immár egymillió forintot kap havonta kézhez. Az énekes állítja, mindezek ellenére ugyanaz marad, aki eddig is volt – írja a Blikk.

Oláh Gergő közmunkásként eddig 58 ezer forintot keresett havonta. A 24 éves, kétgyermekes énekes élete azonban fenekestül felfordult, hiszen a győzelemmel eddigi bevétele 17-szerese üti a markát, s ebben még nincsenek benne a fellépések. Hamarosan már kézhez kapja az első millióját, amit további 11 követ. A karancslapujtői tehetség állítja, csak jót tesz vele az összesen mintegy 20 milliós nyeremény, amelyből elsősorban családja lakásproblémáit oldja meg. „Mindenben megváltozik az életem, csupán egyvalamiben nem: mi, mint emberek, ugyanolyanok leszünk. Én ugyanaz maradok, aki voltam, a feleségem szintén. Csak annyi, hogy az álmom megvalósult, hogy egy élhetőbb színvonalú életet élhetünk” – jelentette ki. A tehetségkutató győztesét mentora, Geszti Péter egy limuzinos bulival lepte meg. Gergő elmondása szerint őrületes partit csaptak, amit a stábbuliban folytattak, ott pedig – a színpadra felugorva – ugyancsak egy hatalmasat buliztak.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top