Sztárok

X-Faktor 4. Ördög Nóra nélkül

Egyelőre kérdéses, hogyan folytatódik a műsorvezetőnő televíziós karrierje a szülés után. A tehetségkutató következő szériája azonban várhatóan nélküle indul – írja a Bors.

Anyaként új fejezet kezdődik a jelenleg terhessége ötödik hónapjában járó Ördög Nóra életében, de azt még nem tudni, hogyan folytatódik a televíziós karrierje. Egyelőre a Csak csajok című műsorban látható Barabás Évi és Lilu mellett, de babája születéséig nagyobb produkcióban már aligha láthatjuk. Valószínűleg nem ő vezeti az X-Faktor 4. szériáját sem, ám ha úgy adódna, akár szerkesztőként is megállná a helyét. „Az elejétől kezdve szerkesztői feladatokat is ellátott azokban a műsorokban, amelyeket vezetett. Mindent tud a háttérmunkáról. (…) Az X-Faktor következő szériájának idején szerintem babázni fog” – nyilatkozta Schiwert-Takács László, a tehetségkutató kreatív főszerkesztője. A várandós műsorvezetőnő azonban egyelőre nem tervezget, mind mondja, most indokolatlan felvetni, mi lesz majd a szülés után. 

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top