Sztárok

Cáfolják a szakítást Csobot Adélék

Az RTL-es műsorvezető szerint csak rosszindulatú pletykák a szakításukról szóló híresztelések. Az X-Faktor énekesnője is unja, hogy nem hisznek nekik az emberek – írja a Bors.

Istenes Bence teljesen kiakadt azokon a híreszteléseken, miszerint ő és újdonsült szerelme, Csobot Adél máris szakított volna. Sőt a pletykák szerint azért dobta az énekesnőt, mert nem olyan vékony, mint a volt barátnői. „Nem szakítottam vele, nagyon jól megvagyunk” – jelentette ki a nagy szoknyavadász hírében álló RTL-es műsorvezető, akinek már elege van a rosszindulatú pletykákból. Elmondása szerint még csak most ismerkednek Adéllal, s igyekeznek minél több időt együtt lenni, de már bemutatta a családjának a revüsztárrá vált kedvesét. Mint a bulvárlapnak hangsúlyozta, Adéllal nagyon jól megértik egymást, azaz teljesen összeillenek. A Budapestre költözött x-faktoros ugyancsak cáfolta a szakításról szóló pletykákat, s mint mint mondta, már belefáradt annak a bizonygatásába, hogy tényleg szeretik egymást Bencével.

Cáfolják a szakítást Csobot Adélék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top