nlc.hu
Sztárok
Csobot Adél felmarkolta Istenes Bence pénzét

Csobot Adél felmarkolta Istenes Bence pénzét

Csobot Adél és Istenes Bence az RTL Klub vetélkedőjének forgatásán járt, és Adél végig gondosan ügyelt rá, hogy a pénzzel teli táska az ő kezében maradjon a játék alatt.

Csobot Adél és Istenes Bence egyre nyíltabban beszél kapcsolatáról, bár néha még most is viccel ütik el a viszonyukra irányuló kérdéseket. Ahogy azt korábban írtuk, az X-Faktor döntőse Sebestyén Balázs vetélkedőjének közelgő celebkiadásában szerepel, méghozzá Istenes Bencével párban, így nemcsak a kódokkal, hanem Balázs utalgatásaival is meg kellett birkózniuk. „Nem vagyunk közömbösek egymásnak” – terelt most is Adél, Bence pedig inkább visszavágott, „próbálkozik, próbálkozik, hívogat” – felelte a kérdésekre. A forgatás után viszont egyetértettek abban, hogy bár sokat gyakoroltak, az a gyakorlás nem arra volt jó, hogy itt hasznosítsák… Kettőjük közül mindenesetre úgy tűnik, Adél kezeli a pénzügyeket, legalábbis ami a vetélkedőt illeti. A lány a biztonság kedvéért dollárjelekkel sűrűn mintázott ruhában érkezett, és egyértelmű volt számára az is, ki markolja a nyereményt. „Nálam volt a bőrönd, én cipeltem végig” – mondta büszkén.

Csobot Adél felmarkolta Istenes Bence pénzét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top