Sztárok

Kihűlt a szerelem Csobot Adél és Istenes Bence között

Az x-faktoros énekesnő bevallotta, már nem szerelmes a műsorvezetőbe. Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata a reményteli kezdet után alig két hónap után lehet, hogy véget ér – írja a Bors.

Gőzerővel készül a februári koncertjére Csobot Adél, de hetente kénytelen megszakítani a munkát, mivel haza kell utaznia Nagykárolyba, hogy az első iskolai félévben elhalasztott vizsgáit pótolja. A revüsztárrá vált ifjú tehetségnek a munka és a tanulás mellett viszont most aligha van ideje a párjára, aki ugyancsak elfoglalttá vált. Istenes Bence a Szombat Esti Lázban szerepel, sőt tavasszal új műsora indul az RTL Klubon. Bár úgy tűnik, hogy kettőjük között minden rendben van, a fiatal énekesnő nyilatkozatai azonban arról árulkodnak, hogy vége a lángoló szerelemnek. „Mindkettőnknek megvan a saját kis élete. (…) Tulajdonképpen minden rendben van köztünk, de szerintem nincs értelme szerelemről beszélni. Nem tudom, hogy milyen a szerelmes Adél” – jelentette ki az x-faktoros. A Bors értesülései szerint Adél és Bence manapság egyre ritkábban találkozik, sőt a pletykák szerint az RTL-es műsorvezető – akinek eddig már sok híres barátnője volt – hűtlen lett az ifjú énekesnőhöz.

Kihűlt a szerelem Csobot Adél és Istenes Bence között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top