Sztárok

Hajdú Péter kiakadt

Hajdú Péter tilosban parkolt, a sajtó pedig nem volt rest kiteregetni a történteket. A műsorvezető közösségi oldalán kommentálta a történteket.

Hajdú Péter napokban történt tilosban parkolásának híre gyorsan körbejárta a médiát, néhányan a helyzetet szándékosságnak könyvelték el. Ez pedig kiverte a műsorvezetőnél a biztosítékot, aki közösségi oldalán kommentálta az eseményeket. „Kora délután pár percre megálltam a Jászai Mari térnél. Egy autó pont előttem állt ki egy helyről. A parkolást sem tábla, sem útburkolati jel nem tiltotta. A zebrától is kellő távolságra voltam, azt hiszem. Mivel egy másik autó helyére álltam, eszembe sem jutott, hogy rossz helyen parkolhatok” – írja Hajdú. A megjelent hírekkel kapcsolatban hozzátette: „A korábbi tilos parkolásaim miatt különösen figyelek arra, hogy hol állok meg. Most is figyeltem, ennek ellenére, lehet, hogy nem eléggé.” Hajdú belátja, hogy tévedett és figyelmetlen volt, a történtek és a kritika arányát viszont nem tartja igazságosnak. „Figyelmetlen vagyok, ezért sokszor rossz helyen parkoltam, többször volt már gyorshajtásom, és volt, hogy késve fizettem be a parkolási díjat. Sajnos előfordulhat, hogy a jövőben is lesznek ilyen túlkapásaim. Nyilván mások is elkövettek már hasonlót, de ha én teszem, az biztos érdekesebb. Nem azt mondom, hogy az vesse rám az első követ, aki még nem tett ilyet, hanem hogy a vélemény és a kritika legyen arányban az elkövetett szabálysértés súlyával. Ez így korrekt, nem?!” – áll kommentárja a honlapon.

Hajdú Péter kiakadt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top