Sztárok

A bírósághoz fordulnak Bereczkiék

Úgy tűnik, Bereczkiék a bíróságtól kérnek elégtételt azokért a nyilatkozatokért, melyeket az Operettszínház igazgatója tett távozásuk kapcsán.

Az Operettszínháztól viharos körülmények között távozó Bereczki–Szinetár-páros több forrás szerint úgy döntött, hogy a bírósághoz fordul. Bereczkiék már a Rómeó és Júlia 500. jubileumi előadására sem kaptak meghívást, de akkor ezt Kerényi azzal indokolta, hogy csak az aktuális szereplőgárda volt jelen. Bereczkiék távozását több botrány is megelőzte. Bereczki kis híján tettlegességig fajuló vitába került egy kollégájával, az igazgatónak pedig nem tetszett, hogy a páros gyakran vállal szerepet a kereskedelmi tévékben és más színházakban is, írja a Bors. Az informátor szerint a távozást követő nyilatkozatháború kapcsán fordul a bírósághoz a páros, állítólag jó hírnév megsértéséért kívánják perelni volt igazgatójukat, aki azt mondja, erről még nem tud, és nem is nagyon érti, hogyan történhetne meg, hiszen nincsenek haragban és nem volt személyes konfliktusuk. Bereczkiék egyelőre nem kommentálták a hírt.

A bírósághoz fordulnak Bereczkiék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top