Sztárok

Az életével játszik Schobert Norbi

A szívműtétje után két hónappal, orvosi tiltás ellenére a színpadon tornázik a fitneszguru, miközben még hónapokig pihennie kellene. A rajongói aggódnak érte, nehogy újra baja legyen – írja a Blikk.

Schobert Norbi a szigorú orvosi utasításokat figyelmen kívül hagyva a hét végén a színpadon tornázott egy rendezvényen. Pedig alig telt el két hónap a második, életmentő szívműtétje óta, még legalább négy hónapig nem lenne szabad terhelnie magát. Nem a hétvégi volt az első alkalom a szívműtétje óta, hogy a megtért fitneszguru extrém terhelésnek tette ki a szervezetét. A műtétet követő pár nap szobafogság után már hegyet mászott, sőt január végén is nejével, Rubint Rékával tornázott egy rendezvényen. A most hétvégi debreceni programon 20 percet ugrált a színpadon, rajongói azonban aggódnak, nehogy újra baja legyen. Mint a bulvárlap írja, annak, aki két ilyen súlyos szívműtéten átesik, legalább fél év pihenésre lenne szüksége, hogy a szíve regenerálódjon, hiszen az újabb szövődmények életveszélyes állapotba sodorhatják.

Az életével játszik Schobert Norbi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top