Sztárok

Pszichiátrián kezelik VV Évát

Az egykori villalakó szombaton igencsak felöntött a garatra, másnap viszont már a kórházban ébredt. A botrányhősre – akire ismét rendőrt és mentőt hívtak – most kórházi kezelés vár írja a Bors.

VV Éva szombat este egy barátnője bulijára volt hivatalos, de vasárnap reggel már a Nyírő Gyula Kórház pszichiátriáján ébredt. A Bors úgy értesült, a pánikbetegségben és alkoholfüggőségben szenvedő VV-hősre hosszú kezelés várhat az intézményben. Mint a bulvárlap megtudta, VV Éva – aki pár hete egy szexi videoklipben debütált – Alekosszal italozott szombat délután, aki nem tagadta, felöntöttek a garatra. „Ittunk, nem tagadom, és elég szép mennyiséget el is fogyasztottunk. (…) Délután 4-től este 11-ig nosztalgiáztunk és italoztunk” – árulta el Alekosz. A Blikk azonban úgy tudja, a részeg VV Évát a lépcsőházából vezették el a rendőrök, mert ismét randalírozott, miután Alekosz elment tőle.

Pszichiátrián kezelik VV Évát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top