nlc.hu
Sztárok
Elverte apja milliós örökségét Zámbó Krisztián

Elverte apja milliós örökségét Zámbó Krisztián

Az énekes nem titkolja, léhűtő életet élt apja, Zámbó Jimmy pénzéből. Milliókat költött drogra, bulikra és rossz üzletekre, miután húszévesen megörökölte apja vagyonát – írja a Blikk.

Pár év alatt költötte el az apjától örökölt milliókat Zámbó Krisztián, aki 20 évesen lett vagyonos ember. Az énekes bulikra, drogra, barátokra és nőkre szórta el a Zámbó Jimmy-vagyon egy részét. Állítja, rossz társaságba keveredett, és rossz döntéseket hozott. Mint önéletrajzi könyvében bevallotta, belevetette magát az éjszakába; ecstasyval, speeddel és kokainnal próbálkozott, heroinnal azonban sosem. „Bíztam a haverokban. Abban, hogy amit velük csinálok, az nem lehet rossz. (…) Csak költöttem a pénzt. (…) Közben meg próbáltam belefogni mindenbe. Szórtam az apámtól örökölt pénzt. (…) Céget alapítottam, üzletet nyitottam, de valahogy mindig belebuktam” – árulta el az egykori x-faktoros, aki jelenleg barátnője méretes kebleivel ismerkedik. A pénzzel azonban nem tudott jól bánni, hiszen semmiféle üzleti tapasztalata nem volt, így rövid idő alatt tízmilliós vagyont veszített. Később pedig a barátainak hitt nehézfiúk fosztották meg a maradék pénzétől.

Elverte apja milliós örökségét Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top