Sztárok

Ebből él Zámbó Krisztián

Amíg beindul a zenei karrierje, addig sincsenek kenyérgondjai az X-Faktor kiesőjének. Apja jóvoltából nem csekély jogdíjak ütik a 32 éves énekes markát. Eközben Krisztián rajongói csalást emlegetnek, és összeesküvés-elméletekkel álltak elő.

Vállalkozásokat futtatott sikertelenül, de adatkezelőként is kipróbálta már magát Zámbó Krisztián. Az X-Faktor legutóbbi kiesőjének jelenleg nincs olyan munkája, amelybe visszatérhetne pénzt keresni, ám korántsem aggódik a megélhetés miatt. Egyelőre édesapja mesés örökségéből él, ugyanis Jimmy arany- és platinalemezek tucatjával büszkélkedett, Krisztián pedig busásan részesedik az ezekből származó jogdíjakból. „Amíg beindul az énekesi pályám, addig sem lesz gondom. Hál’ istennek, az édesapám után kapok örökséget, jogdíjakat. (…) Egy hónap múlva indulnak be a haknik, addig biztosan nem halok éhen” – árulta el a Blikknek a kiesése után megkönnyebbült énekes, aki bízik abban, hogy annyit elért az X-Faktorral, hogy a későbbiekben is hívják majd fellépésekre. Édesapja jogdíjai mellett azonban édesanyja segítségére is számíthat, aki Amerikából végleg visszaköltözik Magyarországra, s Miskolcon természetgyógyászati klinikát nyit. Krisztián egyelőre várja a tehetségkutató nyomán adódó lehetőségeket.

Az énekes elvakult hívei mindenesetre azt állítják, csalás történt, s nem véletlenül esett ki kedvencük – írja a Bors. A műsor készítői ugyan értik az indulatokat, de nem veszik komolyan a rajongók összeesküvés-elméleteit; állítják, ezeknek semmi alapjuk sincs.

Ebből él Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top