Sztárok

Ezért zárta ki fiát az örökségből Komár

Az énekes egy vagyont költött a fiára, az ausztráliai tanulmányait is ő finanszírozta. A tavaly elhunyt Komár László észben tartotta a neki utalt pénzösszegeket, listát készített róluk – írja a Blikk.

Komár László kizárta az Ausztráliában élő fiát a szerzői jogi örökléséből. Mint a bulvárlap megtudta, a tavaly elhunyt énekes egy vagyont, összesen 30 millió költött a második házasságából született fiára, Balázsra, de sokáig senkinek sem beszélt arról, hogy ezért nem veszi bele a ma már 31 éves fiatalembert a végrendeletébe. Az énekes, aki szigorú apa volt, próbált tenni azért, hogy a fia ne kallódjon el, ezért is forszírozta, hogy külföldön álljon a lábára. 1998-ban beíratta Balázst a melbourne-i vendéglátó-ipari szakközépiskolába, és előre kifizette a szállását, az ellátását. A Blikk még a halála előtt megtudta az énekestől, hogy évente legalább 2,5 millióba kerültek neki Balázs ausztráliai tanulmányai (a főiskolát is ő finanszírozta) és tartózkodása, ám a kiadásokat azzal indokolta Komár, hogy „így jóvátehet valamit abból, amit elmulasztott”. Az énekes listát vezetett a fiának küldött pénzről, több mint 30 millió forintot utalt Ausztráliába. A súlyos betegséggel küzdő Komár ezért úgy érezte, a fia kötelesrész iránti igényét teljes mértékben kielégítette.

Ezért zárta ki fiát az örökségből Komár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top