Sztárok

Részletek Cipő temetéséről

Kiderült, mikor és hol temetik az énekest. Közben magához vette az énekes özvegye Cipő édesanyját, aki a halálhírt követően teljesen összetört. A Republic már biztos, hogy együtt marad, ezzel a döntéssel sokan egyetértenek, míg mások szerint nem kellene folytatniuk.

Március 22-én, jövő héten pénteken temetik el Cipőt a kistarcsai temetőben, ahol édesapja is nyugszik. A család és a zenekar tagjai szerda délután egyeztettek a szertartássál kapcsolatban. A Blikk úgy értesült, a korábbi tervek szerint március 15-én helyezték volna végső nyugalomba az énekest, mivel a Republic éveken keresztül, hagyományosan ezen a napon tartott koncertet. Erre az időpontra azonban nem sikerült megszervezni a szertartást, így egy héttel később temetik Cipőt. Édesapja is a kistarcsai temetőben nyugszik, de nem mellé, hanem saját sírhelyre kerül a március 11-én elhunyt énekes. Jövő pénteken már reggel felravatalozzák Cipőt; az ismerősök, barátok és rajongók 15 óráig róhatják le a kegyeletüket. A Bors információi szerint barátja, Nagy Feró nem mond beszédet a sírnál. Elmondása szerint azért nem, mert egyszerűen képtelen beszélni a temetéseken, mindig elbőgi magát.  

Cipő édesanyja, Gizi néni az utolsó pillanatig bízott abban, hogy a fia felépül. A halálhírét követően összetört az idős asszony, az énekes özvegye ezért magához vette kis időre – írja a Blikk. A Bors értesülései szerint a rajongókat megosztotta az a hír, miszerint a Republic együtt marad, és Cipő nélkül is folytatja. Sokan egyetértenek a zenekarral, míg mások nem tartják ezt jó ötletnek. A Republic basszusgitárosa, Boros Csaba – aki az énekes családjában és a zenésztársak próbálja tartani a lelket – azonban hangsúlyozta, a zenekar sorsáról, arról, hogyan tovább, csakis a tagok dönthetnek.

Részletek Cipő temetéséről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top