Sztárok

Ezért nyaralt külön Hajdú Péter és neje

Egyiptomban nyaralt Sarka Kata a barátnőjével, Szabó Zsófival, ezalatt pedig a műsorvezető a barátaival síelni ment. Hajdú maximálisan megbízik párjában, ám felesége annál inkább féltékenyebb - írja a Bors.

Sarka Kata és Szabó Zsófi vasárnap tért haza Egyiptomból, akárcsak a Frizbi műsorvezetője, ám ő a barátaival utazott el síelni. Ugyan pár napot külön töltöttek, de Hajdú Péter mégsem volt féltékeny a feleségére, aki az utazás előtt szenvedett izomszakadást. Mint mondta, teljesen megbízik benne, párja ugyanis sosem csalná meg. Elárulta, kettejük közül inkább a neje féltékenykedik, de – állítása szerint – teljesen alaptalanul. „Az a baj, hogy Kata nem bízik meg bennem, pedig soha nem adtam okot a féltékenységre” – jegyezte meg a tévés, akit a napokban életveszélyesen megfenyegettek. Elmondása szerint ez volt az első alkalom, hogy ő és a felesége külön utaztak el, és némileg furcsán is érezte magát ettől. Ám azt bánja a legjobban, hogy még fizetett is azért, hogy hiányozzon a felesége, hiszen mindkét utat ő állta.

Hajdú: Kata sosem csalna meg

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top