Sztárok

Ismét apuka lesz a Szombat Esti Láz sztárja

Apai örömök elé néz Győrfi Pál, immár negyedszer. A Szombat Esti Láz kiesett táncosa és neje szeptemberre várják a babát, akivel immár igazán nagycsaládossá válnak – írja a Blikk.

Negyedszer is apuka lesz Győrfi Pál, akinek táncpartnerével, Práger Kittyvel a szombat esti adásban búcsúznia kellett a Szombat Esti Láztól. „Szeptemberre várjuk a picit a feleségemmel, de egyelőre az ultrahang során még nem mutatta meg teljesen magát, nem tudjuk, milyen nemű” – újságolta az Országos Mentőszolgálat 48 éves szóvivője, akinek első házasságából van egy 16 éves nagyfia, a mostani feleségétől pedig egy hároméves fia és egy másfél éves kislánya. A Szombat Esti Láz táncosa – aki fejre ejtette partnerét az egyik próbán – évekkel ezelőtt nem gondolta volna, hogy nagycsaládos lesz; úgy vélekedett, maximum egy gyereke lesz. Elmondása szerint a felesége, Adrienn hozta ki belőle a családapát, hiszen ő imádja az anyaság minden pillanatát. Mindenesetre nem kesereg a műsorból való kiesése miatt, mivel máris felkérésekkel bombázzák őt és táncpartnerét.

Fotó: RTL2 Sajtóklub
Fotó: RTL II Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top