Sztárok

Mégis tovább keresik Cipő utódját

Továbbra is kérdéses, ki lesz Cipő utódja. Az együttes nevet változtat és szólógitárosuk is távozik.

“Semmiképpen sem személyre vagy fizimiskára keresünk, bár a hang fontos kérdés. Mindenképpen egy olyan ember kellene ide, akit nem is szakmailag, hanem érzelmileg közelítünk meg. Olyan ember, aki illene közénk” – mondta a Republic arról, hogy keresik Cipő utódját.
Az együttes nevet változtat, szólógitárosuk is bejelentette, hogy távozik, Cipő halála óta pedig egyre több a találgatás, hogy ki lesz vajon az új énekes. Sipos F Tamás és Király L. Norbi neve is felröppent az utóbbi napokban, Sipos F. Tamás tűnt a leginkább biztos leendő énekesnek, ő azonban azt mondja, egyelőre nem reagál a hírre, de mindenképpen elmondaná, ha a dolognak tényleg lenne valóságalapja. Király L. Norbi képtelenségnek tartja az ötletet, mert Cipőt képtelenség pótolni, és nem is nagyon találja a szavakat.
Cipő édesanyja egyébként nem csak azt szeretné, ha az együttes nevet változtatna, hanem azt is, hogy ne fia dalaival koncertezzenek tovább. A zenekar tagjai felvették vele a kapcsolatot, és megnyugtatták, hogy támogatni fogják az édesanyát, amennyire át tudják venni fia szerepét.

Mégis tovább keresik Cipő utódját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top