Sztárok

40 milliós házat hagyott családjára a színész

Mészáros Árpád Zsolt volt kedvese és két kisebbik gyermeke továbbra a közös családi házban él. Az Operettszínház sztárja szeretné elérni, hogy a gyermekei a jövőben se szenvedjenek hiányt semmiben – írja a Blikk.

Mészáros Árpád Zsoltnak (becenevén: MÁZS) 13 év után tönkrement a kapcsolata két kisebbik gyermeke anyjával, Erikával, s szakítottak. A színész-énekes a jövőben mindenben támogatja volt kedvesét, és szeretné, ha a gyermekei életszínvonala továbbra sem csökkenne. Az Operettszínház sztárja éppen ezért a szakítás után elköltözött a nemrég teljesen felújított, közel 40 millió forintot érő közös házból, ő pedig jelenleg egy barátja lakásában él. Ám tervezi, hogy vesz egy sajátot, hiszen nemsokára legnagyobb fia, a korábbi kapcsolatából született Bende is Budapestre költözik. „Mind a ketten próbálunk mindent megtenni, hogy a gyerekek ne sérüljenek ebben, de amíg Erika nem talál munkát, addig az én feladatom, hogy ne szenvedjenek semmiben hiányt. Persze ez most azt jelenti, hogy sokkal több lesz a dolgom, de szerencsére éppen most jött be pár lehetőség arra, hogy külföldön is fel tudjak lépni” – árulta el a korábban hűtlenséggel vádolt színész, aki ráadásul nemrég indította el IMÁZS nevű éttermét.

40 milliós házat hagyott családjára a színész

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top