Sztárok

Pikáns fotók kerültek elő VV Éváról

Nővel enyelgett az exvillalakó a számítógépről eltűnt fotókon. VV Éva szerint volt szállásadója próbálja meg lejáratni őt a képekkel, amelyekkel évekkel ezelőtti szerelmét akarta meglepni.

Forró, pikáns fotók kerültek a Bors birtokába. VV Éva hol egy sarokkádban fekszik egy meztelen nővel, hol pedig érzéki csókot vált női partnerével az évekkel ezelőtt készült felvételeken. A villa törtetője állítja, korábbi szállásadója, Tibor – aki állítólag legalább egymillió forintnyi értékkel tartozik neki – próbálja meg lejáratni őt a fotókkal, amelyeket a botrányhősnő számítógépéből lopott el. A mellműtéten átesett egykori villalakó – akiről nemrégen egy kínos videó is előkerült – a képek keletkezésének körülményeit is megmagyarázta a bulvárlapnak. Elmondása szerint a fotók – amelyeken egyik barátnőjével látható – körülbelül 5 évvel ezelőtt készültek, és az akkori szerelmét lepte meg a pikáns felvételekkel, hogy felrázza kapcsolatukat.

Pikáns fotók kerültek elő VV Éváról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top