Sztárok

Megdöbbentő kijelentést tett Stohl

A színész szerint bármikor újra belé bújhat a kisördög. Egyetemistáknak tartott előadásán kendőzetlenül mesélt a Nemzeti Színház művésze – írja a Blikk.

Stohl András nem tudja megígérni, hogy ha visszakapja jogosítványát, akkor nem fog újra előfordulni, hogy ittasan ül a volán mögé. Erről egy egyetemi előadás alkalmával vallott őszintén a diákoknak, akik érdeklődve kérdezték a színészt a balesetéről, a botránykönyvéről és a színházról. Stohl akármennyire is megbánta a történteket, nem tudja megígérni, hogy nem fog újra ittasan autóba ülni. „A legnagyobb baj az volt, hogy nem ez volt az első eset, hogy így ültem autóba. Ha belém bújik a kisördög, nem bírok magammal. (…) Két év múlva visszakapom a jogosítványomat, de nincs arra biztosíték, hogy soha többet nem követem el ezt a hibát” – vallotta be a színész, aki ellen eljárás indult a börtönnaplója valóságtartalmát illetően. „Most májusban lesz a tárgyalás, és benne van a pakliban, hogy vissza kell mennem a börtönbe – jegyezte meg a nagy valószínűséggel a Vígszínházhoz igazoló Stohl, aki saját bevallása szerint nincs felkészülve a börtönre, mint mondja, „teljesen a padlóra küldené”.

Megdöbbentő kijelentést tett Stohl

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top